Coaching in de Natuur

Coaching in de Natuur

In de natuur zijn we! Daar valt al veel van ons af wanneer we in contact zijn met bomen, allerlei dieren, wind door je haren, de warmte van zonnestralen op je huid, het geluid van brekende takjes onder je voeten, een specht die tikt. We ademen verse lucht in, voelen ons verbonden. Een prachtige plek om ruimte te geven aan dát wat je bezig houdt!

Spreekt deze vorm van coaching je aan? Vul het aanvraagformulier in zodat jij antwoorden vindt die je verder brengen op jouw levenspad.

Na ontvangst neem ik contact met je op.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

annette@ikzingmijneigenlied.nl | 06 - 439 10 183

Aanvraagformulier    Ik zing mijn eigen lied

    Op de hoogte blijven?

    Geef je op voor onze Verbindingsbrief!

    Je ontvangt 1x per maand inspiratie en de agenda van Ik zing mijn eigen lied.