Bel direct
Via Whatsapp

Reviews over Ik zing mijn eigen lied

 

Wil je weten hoe anderen coaching, wandelingen en workshops van Ik zing mijn eigen lied hebben ervaren? Hieronder kun je hun reviews lezen.

Ik dank alle deelnemers hartelijk die de moeite hebben genomen een vaak uitgebreide review te schrijven! Dat kan heel waardevol voor anderen zijn.

Heb je misschien vragen? Of vind je het fijn eerst even kennis te maken? Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

 

 

Heb het goed!  Annette

 

Op de hoogte blijven?

Geef je op voor mijn Verbindingsbrief!

Je ontvangt 1x per maand inspiratie en de agenda van Ik zing mijn eigen lied.

14 replies added

 1. Annette, je bent een wijze empathische vrouw en helpt iedere deelnemer aan de wandeling op weg op haar/ zijn eigen pad.

 2. Marie-Jose februari 17, 2024 Beantwoorden

  Ik heb deelgenomen aan de creatieve workshops “Ontdek je innerlijke kind, innerlijke man en
  Innerlijke vrouw”. Annette gaf deze workshops samen met Kasia van der Wiel-Stasiak, kunstenares. Met 6 vrouwen hebben we 3×4 ochtenden creatief uiting gegeven aan deze ontdekkingen. Met veel vertrouwen , oor en oog voor elkaar, zijn we deze uitdagingen aangegaan en hebben ons kunnen uiten wat onbewust in ons leeft. Een ware verrijking waren deze weken met elkaar. Kasia en Annette waren gastvrij, stelden atelier en materialen beschikbaar en met veel humor en wijsheid gaven zij vorm aan deze workshops. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen – jouw verhaal ontstaat vanzelf.

  • Annette februari 18, 2024

   Dankjewel Marie-José! Ook Kasia en ik kijken terug op inspirerende, verbindende ochtenden met elkaar. Een waar cadeau voor ieder van ons.

 3. Carla Verdegaal november 8, 2022 Beantwoorden

  Annette wat ben je een ontzettende fijne coach .Echt heb zoveel aan je adviezen gehad. Echt een mensen mens.

 4. Elzbieta oktober 22, 2022 Beantwoorden

  lieve Annette ik wil je hartelijk bedanken voor dit bijzonder mooi Tarot reading. Ergens in me onbewuste had ik er een weerstand tegen. Jij kon het heel goed voelen en door je compassie, liefde en helder voelen heb je mij door heen getrokken om Het geschenk van Universum te kunnen ontvangen. Je coaching kan je zo goed in de reading gebruiken om mij door de juiste vragen stellen bewust te maken, wat ik in mijn leven wil creëren en ontvangen. Het was Magic. Ik heb op alle vragen antwoord en aanwijzingen gekregen en nu weet ik hoe ik verder kan handelen om in liefde en vertrouwen te leven en mijn diepe wensen te kunnen vervullen. Mijn vertrouwen is groter geworden de tranen van geluk gingen stromen en mijn hart was vervuld met liefde en dankbaarheid. Lieve Annette, ik ben je erg dankbaar. Dat is Gods geschenk en heeft een groot betekenis voor mij. Je hebt hem onvoorwaardelijk met liefde en passie aan mij gegeven. God zegen je. In liefde Elzbieta

  • Annette oktober 23, 2022

   Lieve Elzbieta, het was heel bijzonder wat ontstond tijdens de Tarot Reading. We waren open, oprecht en nieuwsgierig samen. Magisch wat er dan gebeurt! Fijn dat je er zoveel aan gehad hebt. Dankjewel voor de prachtige review. Liefs, Annette

 5. Peter juli 16, 2022 Beantwoorden

  Na wat zoekwerk ben ik bij Annette terrecht gekomen omdat haar aanpak mij aansprak. Je eigen lied zingen, terug naar je natuurlijke Ik, terug naar hoe het natuurlijk zou moeten zijn en wat goed voelt. Voor mij persoonlijk naar mijn gevoel en kern. Met veel lieve, warmte en een professionele aanpak heeft Annette mij oprecht geraakt en mij geholpen met de mooie reis die ik nu aan het bewandelen ben. Bedankt voor je geduld en dat je er was, Lieve Annette.

 6. Vandaag heb een fijn en helend coaching gesprek ervaren met Annette. Ik voelde mij gezien en erkend in mijn onderliggende trauma’s. Annette wist vanuit haar professionele aanpak op diverse manier mij te begeleiden naar mijn zelfhelend vermogen. Juist door contact te maken met dat wat gevoelsmatig nog aandacht verdiend om te Helen ❤️‍
  Ik kan haar lieve warme persoonlijkheid met veel kracht en expertise aanbevelen. Je kunt alleen je eigen trauma’s Helen door te voelen en te ervaren. Maar onze overleving is zo sterk dat we ver opgedane trauma’s zelf niet kunnen of willen aankijken. En dan heb je iemand nodig die jou daarin op zachte wijze met profesionalisering je daarbij helpt.
  Dankjewel Annette dat jij dit dit stuk samen met mij hebt opgepakt.

 7. Alicia maart 8, 2022 Beantwoorden

  Annette heeft mij meerdere keren geholpen als het even niet mee zat. Ze is een hele lieve vrouw, die altijd wist waar ik mee zat of hoe ik ben zonder vaak iets te vertellen. Dankjewel voor alle hulp Annette!!

 8. Kees februari 22, 2022 Beantwoorden

  In een moeilijke periode was Anette er voor mij om de focus te richten op wat belangrijk voor mij was. Ik heb hier heel veel steun aangehad. Anette is een hele lieve vrouw waar ik me meteen thuis bij voelde en mijn volledige verhaal durfde te vertellen.

 9. Elżbieta september 29, 2021 Beantwoorden

  Mijn ervaring bij Annette was erg bijzonder, haar openheid, betrokkenheid en vakkundigheid, sprak me meteen aan. Ik voelde me meteen thuis komen bij haar. Door Annette coaching kon ik bewust worden van mijn overtuigingen over mijzelf en anderen. Door mijzelf en andere te vergeven, kon ik mijn verleden loslaten en stappen zetten in de nieuwe wereld vol liefde en mogelijkheden . Ik ben erg dankbaar dat Annette op mijn levenspad gekomen was, om mijn ondersteunen in mijn bewustwording en healing. Dank je wel lieve Annette voor mooie leerzame en bijzondere sessies en voor alles wat je me gegeven hebt om sterker, bewuster en in liefde in het leven staan en dat doorgeven.

 10. Ricardo december 25, 2020 Beantwoorden

  In een voor mij heel moeilijke periode was jij mijn gids en lichtpuntje. Na elk gesprek met jou
  voelde ik me een beetje sterker en meer bewust van hetgeen er gebeurde in mijn hoofd. Alleen Ik
  kan mezelf gelukkig maken. Lieve Annette bedankt

 11. Leon november 18, 2020 Beantwoorden

  Na een turbulente periode in mijn leven van zo’n 10 jaar was ik mijzelf helemaal kwijt. Ik leefde, nee overleefde en daar was alles mee gezegd. Er waren zoveel zaken die ik weer op een rijtje moest krijgen dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Met een bijzonder persoonlijke benadering geeft Annette je overzicht en inzicht in de onbalans in je leven. Annette liet zij mij zien dat ik zelf de kracht heb de regie over mijn leven terug te nemen. Tijdens onze gesprekken heb ik diverse bijzondere momenten mogen meemaken die laten zien hoe krachtig de menselijke geest is en hoe Annette in staat is jou je persoonlijke kracht te laten gebruiken om jezelf te helen. Annette weet op professionele wijze een heel persoonlijk contact te leggen waardoor een bijzondere vertrouwensband ontstaat. Ik sta inmiddels weer volop in het leven en voel me sterker dan ooit. En tegen iedereen die dit leest zou ik willen zeggen: zet de eerste stap, vraag een vrijblijvend gesprek met Annette aan en begin jouw eigen reis naar jezelf!

 12. Jessica januari 31, 2020 Beantwoorden

  Lieve Annette, Vandaag opnieuw een openhartig en inspirerend gesprek met je gehad. Wat kan jij een mens veel energie geven. Je mag trots zijn op je praktijk, je bent meer dan geweldig.

Leave your comment