We hebben elkaar en onze prachtige natuur nodig om in overvloed te leven. Om de wereld gezond te houden voor onszelf, onze kinderen en de generaties na ons.

Daarom is het zo belangrijk dat we vanuit liefde leven èn handelen. Als je werkelijk van jezelf houdt, precies zoals je bent, stroomt jouw liefde over naar anderen. Liefde verrijkt ons leven, maakt het zoveel leuker en lichter!

Fijn als je een waardevolle reactie achterlaat, of lees de ervaring van anderen.

Liefs, Annette

Hartelijk dank voor je review!

 1. Peter juli 16, 2022 Beantwoorden

  Na wat zoekwerk ben ik bij Annette terrecht gekomen omdat haar aanpak mij aansprak. Je eigen lied zingen, terug naar je natuurlijke Ik, terug naar hoe het natuurlijk zou moeten zijn en wat goed voelt. Voor mij persoonlijk naar mijn gevoel en kern. Met veel lieve, warmte en een professionele aanpak heeft Annette mij oprecht geraakt en mij geholpen met de mooie reis die ik nu aan het bewandelen ben. Bedankt voor je geduld en dat je er was, Lieve Annette.

 2. Vandaag heb een fijn en helend coaching gesprek ervaren met Annette. Ik voelde mij gezien en erkend in mijn onderliggende trauma’s. Annette wist vanuit haar professionele aanpak op diverse manier mij te begeleiden naar mijn zelfhelend vermogen. Juist door contact te maken met dat wat gevoelsmatig nog aandacht verdiend om te Helen ❤️‍
  Ik kan haar lieve warme persoonlijkheid met veel kracht en expertise aanbevelen. Je kunt alleen je eigen trauma’s Helen door te voelen en te ervaren. Maar onze overleving is zo sterk dat we ver opgedane trauma’s zelf niet kunnen of willen aankijken. En dan heb je iemand nodig die jou daarin op zachte wijze met profesionalisering je daarbij helpt.
  Dankjewel Annette dat jij dit dit stuk samen met mij hebt opgepakt.

 3. Alicia maart 8, 2022 Beantwoorden

  Annette heeft mij meerdere keren geholpen als het even niet mee zat. Ze is een hele lieve vrouw, die altijd wist waar ik mee zat of hoe ik ben zonder vaak iets te vertellen. Dankjewel voor alle hulp Annette!!

 4. Kees februari 22, 2022 Beantwoorden

  In een moeilijke periode was Anette er voor mij om de focus te richten op wat belangrijk voor mij was. Ik heb hier heel veel steun aangehad. Anette is een hele lieve vrouw waar ik me meteen thuis bij voelde en mijn volledige verhaal durfde te vertellen.

 5. Elżbieta september 29, 2021 Beantwoorden

  Mijn ervaring bij Annette was erg bijzonder, haar openheid, betrokkenheid en vakkundigheid, sprak me meteen aan. Ik voelde me meteen thuis komen bij haar. Door Annette coaching kon ik bewust worden van mijn overtuigingen over mijzelf en anderen. Door mijzelf en andere te vergeven, kon ik mijn verleden loslaten en stappen zetten in de nieuwe wereld vol liefde en mogelijkheden . Ik ben erg dankbaar dat Annette op mijn levenspad gekomen was, om mijn ondersteunen in mijn bewustwording en healing. Dank je wel lieve Annette voor mooie leerzame en bijzondere sessies en voor alles wat je me gegeven hebt om sterker, bewuster en in liefde in het leven staan en dat doorgeven.

 6. Ricardo december 25, 2020 Beantwoorden

  In een voor mij heel moeilijke periode was jij mijn gids en lichtpuntje. Na elk gesprek met jou
  voelde ik me een beetje sterker en meer bewust van hetgeen er gebeurde in mijn hoofd. Alleen Ik
  kan mezelf gelukkig maken. Lieve Annette bedankt

 7. Leon november 18, 2020 Beantwoorden

  Na een turbulente periode in mijn leven van zo’n 10 jaar was ik mijzelf helemaal kwijt. Ik leefde, nee overleefde en daar was alles mee gezegd. Er waren zoveel zaken die ik weer op een rijtje moest krijgen dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Met een bijzonder persoonlijke benadering geeft Annette je overzicht en inzicht in de onbalans in je leven. Annette liet zij mij zien dat ik zelf de kracht heb de regie over mijn leven terug te nemen. Tijdens onze gesprekken heb ik diverse bijzondere momenten mogen meemaken die laten zien hoe krachtig de menselijke geest is en hoe Annette in staat is jou je persoonlijke kracht te laten gebruiken om jezelf te helen. Annette weet op professionele wijze een heel persoonlijk contact te leggen waardoor een bijzondere vertrouwensband ontstaat. Ik sta inmiddels weer volop in het leven en voel me sterker dan ooit. En tegen iedereen die dit leest zou ik willen zeggen: zet de eerste stap, vraag een vrijblijvend gesprek met Annette aan en begin jouw eigen reis naar jezelf!

 8. Jessica januari 31, 2020 Beantwoorden

  Lieve Annette, Vandaag opnieuw een openhartig en inspirerend gesprek met je gehad. Wat kan jij een mens veel energie geven. Je mag trots zijn op je praktijk, je bent meer dan geweldig.

Laat een bericht achter